Powerpoint PDF-muotoon - muuntaa Powerpoint PDF-tiedostoksi helposti (Googlen kääntämä)

 

Pudota tiedostot tähän tai lataa napsauttamalla

 
 
 
Kuinka muuntaa Powerpoint PDF-muotoon?

Asiakirjan lataus
Voit valita ja ladata asiakirjan vetämällä tai pudottamalla pudotusaluetta.

Järjestä Powerpoint-asiakirjat
Powerpoint-asiakirjat muunnetaan PDF-tiedostoiksi niiden lataamistapojen mukaan. Jos haluat muuttaa järjestystä, vedä ja pudota ne yksinkertaisesti ja järjestä uusi järjestys haluamallasi tavalla.

Määritä
Jos vaihtoehdolla on määritys, näet asiakirjan lataamisen jälkeen määrityslomakkeen. Kun määritykset on tehty, jatka asiakirjojen käsittelyä ja odota, kunnes latausosaa ei näy.

Kuinka ladata muunnetut Powerpoint PDF-tiedostoiksi?

Lataa PDF-tiedosto
Kun Powerpoint-asiakirjat on muunnettu PDF-tiedostoiksi, näet luettelossa linkin lopulliseen PDF-tiedostoon. Napsauta vain linkkiä ja lataus alkaa. Se on yksinkertaisesti ja ILMAISEKSI!

Aloittaa uudelleen?
Jos haluat muuntaa Powerpoint-asiakirjat uudelleen PDF-tiedostoksi latausruudun alapuolelta, löydät painikkeen "Jälleen?", Napsauttamalla sitä ja voit ladata uudet asiakirjat muuntamista varten.


Turvallisuus ja rajoitukset

Kuinka turvallisia dokumenttini ovat?
Käytämme HTTPS-protokollaa salaamaan välinen viestintä. Kaikki asiakirjat poistetaan tunnin kuluttua käsittelystä. PDFtodo ei koskaan avaa mitään asiakirjojasi.

Powerpoint - PDF -rajat
Vain Powerpoint-asiakirjat voidaan ladata muunnettaviksi PDF-tiedostoiksi. Maks. Sanan koko on 100 Mt. Voit ladata enintään 10 dokumenttia rinnakkaiskäsittelyä varten.